top of page
Vyhledat

Inca Botanica - novinky

přátelé máme pro vás novou čajovou směs RESPIRO

na léčbu respiračních onemocnění, čištění plic a prevenci proti virovým nákazám, které zasahují plíce a dýchací cesty. Také je vhodný pro kuřáky na zvyšování odolnosti zanesených plic a jejich čištění.Byliny Muňa Muňa a Wira Wira jsou v indiánské fytomedicíně po staletí užívány na léčbu plic a zvláště onemocnění chřipkového typu, které zasahují plíce a cesty dýchací.


Dále je k dispozici CHUCHUASI : Kúra ze stromu Chuchuhuasi je užívána amazonskými indiány už stovky let pro posílení životní vitality a odvar z kůry bájného stromu je používány v indiánské etnomedicíně na kloubní obtíže a při bolestech zad.


Inca Defensa - léčebná kůra

Unikátní kombinace mocného kořene Jergon Sacha a peruánských bylin používaných v indiánské etnomedicíně k posílení imunity a prevenci virových onemocnění.

Dávkování produktů:

Inca Defensa – 2x 20 kapek denně (dospělý)

– 2x 6 kapek denně (děti do 14 let)

Inca Respiro – 2x 20 kapek denně (dospělý)

– 2x 6 kapek denně (děti do 14 let) Jergon Sacha – 2x 20 kapek denně (dospělý)

– 2x 6 kapek denně (děti do 14 let) Všechny kapky nakapejte zároveň do menšího množství tekutiny (voda, džus atd.). Nepoužívat mléko!

Ke zvýšení účinku užívejte Dračí krev a Vilcacora extrakt (Vilcacoru jen v případě že neužíváte léky na ředění krve, obvzlášť Warfarin)

Není vhodné pro malé děti, těhotné do 5. měsíce těhotenství a kojící ženy. Složka Inca Defensa obsahuje Vilcacoru, která není vhodná pro lidi trpíci hemofilií (užívající léky na ředění krve) a pacienty užívající imunosupresiva (látky snižující imunitní reakce). Není náhradou pestré stravy ani předepsané medikace. Možná přecitlivělost na obsažené látky.


Dále jsou pro vás v sekci "doplňky" přichystané nové balzámy s Copaibou, olejem Sacha Inchi a s Propolisem


A jako zdravý mls Šamanská pečeť : kvalitní hořká čokoláda s oříšky kešu a peruánskou mochyní



bottom of page