top of page
Vyhledat

Superextrakty - výtažky ze silných amazonských rostlin nyní v prodeji!

Aktualizováno: 19. 3. 2019

Superextrakty byly vyprojektovány jako maximálně účinný a silný prostředek pro léčbu zdravotních obtíží. A vzhledem k této síle je nutno na začátku jejich užívání postupovat opatrněji, než u obvyklých bylinných přípravků . Extrakty jsou kombinací velmi silných amazonských a andských byliny a tradičních českých léčivek. V několika případech jsou užity i další velmi účinné byliny z jiných krajů, jako je třeba protirakovinná sibiřská houba Čaga, nebo pryskyřice Aloe kapské.


Při užívání extraktů není příliš vhodné brát více druhů extraktů najednou. Léčení bylo vyprojektováno tak, že nevhodnější je využívat vždy jednu lahvičku extraktu, ke které je pak možné užívat další bylinné prostředky – a to nejčastěji všeléčivou Dračí krev, pak Copaibu a Jergon Sacha a dále čajové bylinné směsi, které se hodí k příslušnému extraktu. Vhodné jsou jako doplněk stravy také superpotraviny, jako jsou různé druhy Macy, Camu- Camu, nebo Lucuma, Kurkuma , olej Sacha Inchi apod . Tyto kombinace pak najdete na e-shopu Incabotanica či v herbáři Incabotanica v sekci Léčebné kúry.





Náš nejsilnější a také nejuniverzálnější prostředek je nazýván Vilcareina a vzhledem k jeho síle bylo třeba aby vznikly dvě verze, jedna slabší pro citlivější osoby a jedna silnější. Je vhodné začít při jejím užívání s Vilcareinou Soft a terpve po vyzkoušení, jak organizmus na takto silný extrakt bude reagovat , nasadit Vilcareinu Forte. I pro samotný organizmus je dobré, když léčba vygraduje pomalým přidáváním na síle prostředku, či dalším prokombinováním s dalšími prvky léčby.

Při užívání ostatních prostředků již není potřeba taková opatrnost při počátku užívání , jako je zapotřebí u Vilcareiny.

Všechny extrakty najdete v eshopu Petra Chobota - www.incabotanica.com



bottom of page